En ofrivillig natt till i Skövde

Nattens övernattning, Skaraborgs sjukhus leverera 

Blev som sagt ingen start idag heller när det skulle åkas masstart över 45 kilometer klassiskt. Trist för mig men det var ett väldigt lätt beslut, tur att tjejerna i klubben leverera med guld i sina respektive klasser.

Tanken för mig var att ta mig till Östersund och till min hjälp hade mina kära Therese tagit sig ner med nattåget för köra hem mig men hemresan slutade på Skaraborgs sjukhus i Skövde.

Huvudvärken har eskalerat och det tog inte så lång tid innan jag togs in på akuten, gjort provtagningar, scannat skallen och tillslut så blev jag inskriven men oklart hur länge jag stannar. Jag har inte fått besked än men mycket tyder på att det är ett virus i hjärnan, en variant av hjärnhinneinflammation och det har jag haft en gång förut när jag var yngre.

2 reaktion på “En ofrivillig natt till i Skövde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.