Distanslöpning och badpremiärSöndag och som vanligt veckans sista dag, lyckades få till ett skapligt distanspass löpning i terräng på 1:46 timmar. Detta innebär att jag fick över fem timmars träning den här veckan. Nöjd. Dagens tur gick omkring Östberget med en stifa på 34,1 men ändå precis under 6 min/km tempo. Hade 131 (67%) i snittpuls. Jag sprang 18 kilometer och tog 615 höjdmeter. Valde ett par Salomon S-lab SG som jag blev lite stum i vaderna, något som händer ganska i salomonskor. Oklart varför valet föll på dem. 


Hemkommen från passet så blev det årets första dopp i Storsjön, faktiskt årtiondets första dopp. Det var väl omkring 15-16 grader och omkring 25 i luften. Alldeles för kallt för min smak egentligen. Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *