Blött nu!

Det börja bli blött nu, det är ju tråkigt. Men hösten är väl här på riktigt ändå. Regnade igår, regnade i morse och det regnar nu också. Imorgon ska man försöka dansa omkring på tävlingshjul (Skate), det blir intressant men ska nog gå bra ändå.

Var ute i regnet och var hjälptränare idag på eftermiddagen. Var tränare för Hampus idag som åkte skate för andra gången nånsin. Han åker riktigt bra växel tre, en annan lärde sig den växeln efter två år och inte efter två veckor. Tänk om man hade börjat med skidåkning i tid, vad bra man skulle varit idag. Men men, det är långt till OS 2022!

Efter träningen åkte jag lite på tävlingshjulen, för att väcka kroppen lite. Hängde med Johan och Christian som körde korta intervaller. En annan bromsade mest, det går galet fort på tävlingshjul. Kändes väl helt okej, blir säkert bra imorgon. Men först ska jag på 25 års fest, det blir blött för många men inte för mig. Blir nog inte många timmars sömn inatt men förra året lyckades jag vinna tävlingen (då KM, nu DM) trots jag cyklade Vätternrundan dagen innan. Visserligen är startfältet litet även detta år men bredden är något bättre, så det blir tufft imorgon.

Inte ofta man ser ut så här, eller ta ett sådant foto. Det sägs att det är vanligt i alla fall, så man tar väl efter

Inte ofta man ser ut så här, eller ta ett sådant foto. Det sägs att det är vanligt i alla fall, så man tar väl efter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *