Bilder Österlen Spring Trail

Bjuder på diverse fina/fula/verkliga bilder från gårdagenslopp. De flesta är bilder på mig, eller typ alla bilder är på mig. ”Ego- pics”. Har annars haft vilodag idag söndag, har läst någonstans att gud vilade på den sjunde dagen d.v.s. söndagen. Kan har läst det i Biblen kanske. Har alltså vilat från träning men har annars varit en fattig bonddräng där det bjöds på soppa och knäckebröd till middag. Det är knapert nu, man blir inte rik av att vinna trailopp. Var kallt och blåsigt idag, fick t.o.m. ta fram långkalsongerna. Det är lite knasigt såhär års i Skåne. Jag har faktiskt upplevt snö vid denna tiden på året här hemmavid, var väl någon seg livlig snödriva som inte smälte bort förrän i slutet av April. Var längesen nu. Har också hunnit med att städa lite, det händer inte varje dag direkt.

Imorgon drar det nya träningsåret igång och man ska börja grotta ner sig i en massa träning. Kommer startar relativt lugnt med en normalvecka, på omkring 10-12 timmar. Få se hur det blir. Lite avgörande hur min tumme och pekfinger vill. Så svårt att veta mellan tummen och pekfingret hur det blir (skratt). Har tränat den skrämmande mängden av sex timmar de senaste två veckorna under min viloperiod. En enkel motionär tränar klart mer än så.

Ironiskt nog så har jag blivit en bättre löpare ju tyngre jag blivit (väger 73-74 kg nu), det borde vara fysiskt orimligt. Kan vara så att jag har ökat på benmusklerna något under hösten/vintern, med all tuff styrketräning. Men bilderna nedan så ser man visst lite dubbelhaka och bugen sticker ut lite, kanske använde en för liten tröja möjligen.

Gårdagens resultat 10 km

Kilometertiderna från igår enligt Strava, i parantes höjdskillnaden.

 1. 3:28 min/km (-10 m)
 2. 4:01 min/km (23 m)
 3. 3:55 min/km (-16 m)
 4. 3:59 min/km (-1 m)
 5. 3:57 min/km (-2 m)
 6. 3:44 min/km (4 m)
 7. 3:51 min/km (17 m)
 8. 3:40 min/km (-17 m)
 9. 4:06 min/km (8 m)
 10. 3:52 min/km (0 m)
Startnr. 534
Namn Johannes Andersson
Klubb/Firma/Sponsor
Ålder 46 år
Kön Man

Visste inte att jag är 46 år, men jag ser faktiskt ganska ung ut på bilderna i så fall, efter målgång med.

Bilder som Oskar Henriksson har tagit, Oskar själv sprang 47 kilometers klassen, det är långt det för en annan.

Kände mig som en kung med slottet i bakgrunden

Kände mig som en kung med slottet i bakgrunden.

Cool med glasögon framför slottet.

Cool med glasögon framför slottet.

Topptrion (10 km) f.v. Tobias Larsson, f.h. Jens Persson, båda tävlande för Ystads IF. Han där i mitten är jag och alla verka vara glada.

Topptrion (10 km) f.v. Tobias Larsson, f.h. Jens Persson, båda tävlande för Ystads IF. Han där i mitten är jag och alla verka vara glada.

Bilder tagna av Jenny Karlsson, Sparbankens Syd.

Målgång

Målgång.

målgång 2,0 ÖST s.syd

målgång 3,0 ÖST s.syd

Var visst inte helt oberörd

Var visst inte helt oberörd

målgång 5,0 ÖST s.syd

målgång 6,0 ÖST s.syd

målgång 7,0 ÖST s.syd

målgång 8,0 ÖST s.syd

Här började svetten svida i ögonen.

Här började svetten svida i ögonen.

Den bleke, den fete, den snabbe!

Den bleke, den fete, den snabbe!

Axelpress

Axelpress.

2:an var åtminstonde tröttare än vad jag var i mål.

2:an Jens Persson var åtminstonde tröttare än vad jag var i mål.

Slänglopp

Slänglopp

Glad trio.

Glad trio.

Fortsatt en glad trio.

Fortsatt en glad trio.

Inte en sur min.

Inte en sur min.

seger ÖST s.syd

Seger 2.0 ÖST s.syd

 

 

2 tankar kring ”Bilder Österlen Spring Trail

 1. Andreas, Sign Sport Sweden

  Grattis till segern! Tycker du valde en alldeles perfekt storlek på tröjan 🙂
  Roligt för Andrarums IF att du tävlar för dom, och kul för oss at du därmed springer i en SIGN-tröja.

  Länkar till denna nyhet från vår Facebook och hade varit kul om vi fick använda någon av våra bilder på vår hemsida? Du kan väl höra av dig..

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Tack Andreas, roligt att höra! 🙂

   Det ska väl gå bra, så länge ni namnger vem som har tagit foto, men det står på hemsidan. Ni får gärna namne min hemsidan med!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *