Besök på apotek och försök till motion

Såg dessa idag, vintern är nära, speciellt när det kom lite lite snö från ovan idag.

Såg dessa idag, vintern är nära, speciellt när det kom lite lite snö från ovan idag.

Började med att vandra ner till apoteket i stan för att inhandla preparat för mina svidande munsår. Lyckades hitta något som inte stod doping på, vilket var bra. Vissa i grannlandet Norge har uppenbarligen haft problem med läsförmågan. Inga namn, inga dömda.

Men ett annat problem i dag var mitt hjärta som inte riktigt ville fungera som jag ville. Tänkte nämligen småmysa i form av jogg i terrängen på ön. Kom nästan upp till Gustavbergsbacken innan jag fick en omgång med hjärtrusningar. Bara att vända om men jag fick stanna en minut så jag inte skulle svimma. Gick bra att ta sig hemåt sen. Kan se dagens pulskurva nedan. Annars kändes det bättre än tidigare när jag gav mig ut. Brukar vara så att när kroppen känns bra så får jag mina hjärtrusningar. Inget farligt om jag bara avbryter. Jag har även hunnit med lite Auklandsstyrka, där jag idag lyckades köra 55/5, vilket innebär 55 sekunder aktivt magövningar och fem sekunder vila x4 och sen en minuts vila innan jag körde igång nästa set.

Igår däremot tränade jag inte men jag var ute och gick 6,5 timmar, galet länge när jag väl tänker efter.

ojamt-hjarta-21-oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *