Besegrad av stakmaskinen

Dagens träning var vid den där maskinen man hatar, mer än någonsin efter gårdagens misär. Tanken var 6×1000 meter med två minuters vila, jag hade behövt 20 minuters vila per intervall om jag hade kunnat hålla min plan på sub 1:45-1:46 min/500m tempo. Det lyckades jag med i två intervaller, sen var det ridå och mörkt. Har kört 6×1000 meter två gånger förut, båda gångerna låg jag på 1:45 min/500m tempo lite drygt. Senaste tiden har jag kört varannan gång bra och varannan gång dåligt när jag kört SkiErg. Kanske inte konstigt med facit i hand, väger en bit under 70 kg så man dra inte så snabbt då, samt lite träning på sistone som gör att formen blivit en aning sviktande. Ibland i alla fall, eller har jag bara haft dåliga dagar. Nu blev det bara fyra intervaller då jag avbröt efter halva den femte. Jag trodde jag hade lika mycket power som Peter Sagan hade på dagens Giro. Det hade jag inte, inte ens nära. Kom i alla fall upp bra i puls och hade 182 (94 %) i max, alltid något. Resterande siffror syns ovan, ingen vacker utveckling det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *