Årets första snö

Idag har det snöat nästan hela dagen, vilket har varit efterlängtat i Skåne. Problemet är att det inte är någon tjäle i marken och därför kunde inte snön lägga sig fint utan är troligtvis borta imorgon. Var lite spännande att åka rullskidor morse. Det började snöa nästan direkt och var lite komiskt att skata fram i landskapet på Österlen. Hade en fin känsla i kroppen och körde en del olika långa impulser och försöker leta efter formen som verka vara på gång. Körde 17,4 km på 55 minuter och hade en snitthastighet nästan 19 km/h på Marwe 6:or, skaplig fart på blötta vägar i januari.

Kvällspasset skulle det vara skidgång med klubben. Det var det men inte med klubben utan med mig själv. Körde lite allt möjligt som vi annars brukar göra. Löpskolning i alla dess former och massa älghufs och lite styrka blev det. Avslutade passet när jag kände för det, för att jag just kunde det.

Fick skrapa bort lite snö på mattan för att köra styrka. Körde upphopp och amrövningar.

Fick skrapa bort lite snö på mattan för att köra styrka. Körde upphopp och amrövningar.

Fin utsikt!

Fin utsikt!

 

2 tankar kring ”Årets första snö

 1. Oskar

  Vi hinner inte hem till stavgångspasset nästa tisdag heller, så du får kanske köra på egenhand då också… var du i st hans? – dök det inte upp någon annan?

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Okej, har själv åkt till SM då så jag missar den träningen med. Ja, jag var vid ST:Hans, där var ingen kotte alls men det gick fint att köra själv. Vet inte om det var så lockande att ge sig ut i 3 cm nysnö.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *