Äntligen dags för SM imorgon

Fint väder idag!

Nu är det inte långt kvar till säsongens viktigaste tävling för min del, vilket jag ser fram emot väldig mycket. Denna dag började annars med att åka till Vitberget där längdskidtävlingarna ska avgöras, tyvärr blev det en hel del bortfall från vår klubb men min mor är här och ska vara med mig dessa återstående dagar av SM. Annars är det verkligen en stor skillnad att tävla själv här i Sverige kontra hur man hade det i Paralympics. Under de spelen hade man fri tillgång på allt, mat, sjukvård, massage, folk som vallade och testade skidor och såg till att nummerlappar och all annan allmän information var på plats och man kunde själv koncentrera sig på själva prestationen.

Nu när man är på plats i Skellefteå så fixar jag allting själv, har visserligen återigen fått vallahjälp men resten få jag fixar själv eller har gjort, som att fixa ackrediteringen, fixa boende, logostiken m.m. En del fixades på förmiddagen då vi även såg på dagens stafetter där vi som sagt dessvärre inte kunde få ihop ett lag p.g.a. sjukdom, trist men så är det. Ikväll så har jag även varit på lagledarmötet och fick den sista informationen för att känna sig redo att stå på start imorgon förmiddag.

Jag hann även med att åka en stund på eftermiddagen då det var den officiella träningen, kul att man hinner med det som är nödvändigt med när man är aktiv. Det blev fyra varv på morgondagens bana som mäter 3,75 kilometer, imorgon åker vi lika många varv men det väntas snö så det kommer går långsammare imorgon än vad det gjorde idag för det gled på bra fint idag. Jag fick verkligen hålla igen och åka lugnt på dagens pass, man känner sig som ett barn på julafton med spänd förväntan och man är pirrig så man vill studsa fram och tillbaka och hit och dit o.s.v. Jag gillar förövrigt banorna här, fina utmanande bra banor rakt av, roliga snabba och lagom svåra utförskörningar men väldig krävande när man är trött, faktum var att dagens högsta puls fick  jag utför i en krävande tuff sväng utför.

Startlistan för imorgon, jag startar som nummer åtta bland det 134 stycken stora startfältet.

Simon Andersson tog täten direkt när killarna körde stafett idag.

Lag Edin lirade Curling, första gången jag såg Curling live.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *