Ännu en fullspäckat dag

Den här bilen stod många timmar idag vid vallabodarna.

Hej hopp, ännu en sådan lång dag som har varit full i mitt schema från morgon till kväll.  Testade skidor på förmiddagen och passade på att köra intervaller på sprintbanan, samma bana som det skulle tävlas på senare på kvällen. Eftersom jag ska köra maxtest på fredag så körde jag i tröskelfart vilket är en aning udda. Pulsbandet funkade inget vidare och fästet var väl inte det bästa häller. Körde sex intervaller som tog knappt 2:50 minuter per styck. 

Vallning och mer test av skidor blev det senare på eftermiddagen och efter prologen så hade jag distriktsstyrelsemöte med Centern innan jag sen kom tillbaks lagom till finalen där de slutade tvåa efter tajt uppgörelse om segern. Så tajt dag minst sagt men går vägen ibland då en hel del personer (ni vet vilka ni är) ställde upp och bakade upp, tack för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *