Åker SM i Sundsvall

SM 15 kilometer klassiskt i Söderhamn 2017, senast jag åkte 15 km klassiskt i SM- sammanhang. Foto: Pontus Johannesson

Började denna vecka som jag slutade med att ha en intensiv dag denna kalla fina dag i Östersund, har mestadels varit på skidstadion. Blev en timme skejt och 17,6 kilometer med Florian på förmiddagen, vi testade lite av hans skidor och åkte lugnt där snittpulsen landade på 128 (66 %). På kvällen blev det ett intervallpass i den klassiska stilen. Valde att gå på ett av mina hårdaste skidor med flex på 45 kilo och med tunt lager klister under så bet det inte jättebra men hade bra glid då det inte sög någonting alls. Pulsbandet la av nästan direkt av de första intervallerna så inga pulsangivelse att ge tyvärr men blev trött i alla fall. Jag körde 6-4-6-4 minuters intervaller med klart mer uppför än nerför på intervallerna. Känslan var inget vidare men blev påhejad av Jacob Nystedt, vilket var glädjande. 

Som rubriken lyder så kommer jag åka SM 15 kilometer klassiskt i Sundsvall om drygt två veckor och blir min blott andra tävling denna vintersäsong. Det ser jag framemot och även att vi i Skåne se ut att få ett stafettlag, kul. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *