6×4 min löpintervaller på bandet

Testade denna kväll en ny för mig variant av intervaller. 6×4 min med två minuter vila har jag kört förut men idag så körde jag första tre minuterna i tröskel och sista minuten hårt. Svårt på förhand om mitt tänkta upplägg skulle funka eller inte, men med facit i hand så var det stabilt rakt igenom. Kanske borde kört några fler intervaller men den hårda minuten på varje intervall kändes ändå ganska ordentligt. Även om inte pulsen skenade direkt idag så kändes benen ganska tunga även i tröskeldelen andra halvan av intervallerna. Allmänt seg och hängig annars efter en heldag till i skogen idag, Men just intervallerna kändes ändå bra tycker jag. Data:

  • 4 min – 147 (77%) snittpuls
  • 4 min – 148 (77%) snittpuls
  • 4 min – 152 (79%) snittpuls
  • 4 min – 155 (81%) snittpuls
  • 4 min – 158 (82%) snittpuls
  • 4 min – 159 (83%) snittpuls

Låg snittpuls idag men tror det beror på trött kropp, låg på energi och kanske att passet var kanske lite i det lättaste laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *