6×1000 meter stakmaskin

Inledde denna dag med ett intervallpass på stakmaskinen innan alla diverse möten jag hade denna torsdag. 6×1000 meter med två minuters vila blev upplägget, fem minuter lugnt innan och efter. Vet inte exakta tider jag hade men låg på mellan 3:10-315 minuter per intervaller, även succesivt snabbare. Jag är helt klart starkare nu än tidigare vilket gör att jag kanske öppna lite väl försiktigt men med erfarenhet så vet jag att man kan gå sig stum väldigt snabbt också. Senaste tidens styrketräning och lite mer stakning/stakmaskin har gjort susen, vägde in på 72 kilo också vilket påverka en del. Har dock fortsatt svårt att driva puls, inte på slutet dock men ta lång tid att komma igång. Tror det är en kombination av att jag är muskulärt trött i musklerna, dels senaste tidens styrketräning men också en del intervallträning på senaste tiden. Energiintaget har varit bra, så pass bra att jag gått upp något kilo (ej muskler) och inte legat på minus där. Jag har även sovit bra senaste tiden, detta gör att pulsen borde varit lite högre än vad den är. Känslan annars är bra. Dagens snittwatt.

  • 363 snittwatt
  • 371 snittwatt
  • 383 snittwatt
  • 388 snittwatt
  • 392 snittwatt
  • 416 snittwatt

Tyvärr så funkade inte att se snittpulsen efter passet men skrämde upp pulsen till 184 (96%) i max. Alltid något.

En tanke kring ”6×1000 meter stakmaskin

  1. Pingback: 6×1000 meter stakmasinsintervaller | Johannes Andersson Skånsk Skidåkare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *