6 timmars träning idag

Har blivit lite träning idag, fullhand + ett finger till d.v.s. sex timmar. Inte konstigt jag tyckte att jag inte hade så mycket tid över idag, trots en ledig jobbdag (som vanligt på måndag). Jag har nämligen bara tränat och ätit idag, i princip.

Kvällspasset blev med klubben, lugn distans på 4:or. Som vanligt var det mycket hetskörning och jag kom efter direkt då jag pratade lite med Egil, vilket alltid är trevligt. Åkte sedan själv i mörkret till första pausen vi hade. Gick sen fortsatt fort, men ibland lugnare men hängde med lätt med och var bara uppe i A2 i vissa backar.  Måndagspassen är lite som den svenska regeringen, mest kaos och ingen ordning, samt alla ligger långt ifrån varandra. Vi åkte förövrigt en runda som är en av de mest kuperade rundorna vi kan åka häromkring Lund. Inget Söderåsen direkt men väl 240 höjdmeters stakades det ihop, då jag bara körde stakning ikväll. Lite tungt på 4:or så här års när det börja bli kallt men det var torrt idag, så det var skönt. Rundan vi åkte blev Vipeholm – Hardeberga – Sjöstorp – Dalby – S. Sandby – Räften – Vipeholm. Åkte till och från Vipeholm och det är nästan 8,5 kilometer och totalt blev det 42 kilometer med en snitthastighet på 17 km/h. Kände mig stark som snitthastigheten indikerade. Dagens kommentar kom från Håkan Camper som sa att jag skulle väl hem och lägga mig nu med träningskläderna på, för att vara beredd att ge mig ut imorgon bitti på nästan träningspass. Nästan som det blir så också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *