4:a Gå & löploppet

Då har man återigen tävlat, har knappt haft en lugn stund på över try dygn nu så var knappast pigg men gjorde det stabilt utan att det kändes bra alls någon gång. 4:a och 50 inkasserade poäng i totalen är fint, ligger väl 2:a eller 3:a nu så nöjd så. 

Resultat

Banan var mitt inne i Östersund, trevligt med stadsbana och kul med så många hejarop så tack för det. Vi skulle springa två varv på en knapp trekilometer lång slinga, ingen märkvärdig direkt men som sagt trevligt med stadslopp. Det finns potential. Konstigt nog så tog jag starten även i detta lopp som är det 3:e i STC- tour. Tänkte att det är väl bra om de andra behövde springa om mig, är man först så är man först. Men det tog inte lång tid innan jag var nere på 4:e plats och höll den hela vägen in. Hade häng på 3:e platsen men kunde inte täppa luckan som ständigt var 8-9 sekunder under stora delar av loppet. Hade inte så mycket at hämta i de få stigningar på banan men nöjd att jag kunde hålla en 4:e plats som på förhand var en ganska rimlig förväntan. De andra tre förre mig är bättre eller mycket bättre än mig på sådan typ av lopp som idag. Tyckte inte jag hade en märkvärdig tid men enligt många andra klockor så visade dem att loppet var 5,5 kilometer ungefär. Måste uppdatera min GPS i klockan oftare. Men dessa siffror fick jag enligt klocka:

Siffror från klockan:

  • Tid: 19:16 min
  • Distans: 5,38 km
  • Snittempo: 3:34 min/km
  • Snittpuls: 175 (91%)
  • Maxpuls: 182 (95%) 
  • Höjdmeter: 31 m

Bilder som Therese tog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *