4 timmar klassiskt

Blev två pass klassiskt på Lugnet idag med trevligt sällskap. Första passet på förmiddagen hade jag ganska hög puls i början, kanske berodde det på morgonkaffet? Eller adrenalinet man fick då man åkte med stars som Simon Andersson, Robin Norum samt Skånes bästa skidåkare genomtiderna (?) Linus Larsson. Det var alltså två av tre som kallar sig Skånes bästa skidåkare med idag. Den tredje syndes inte till, möjligen om det var för dåligt väder för honom att åka i. För vädret var ingen vacker historia idag i Falun. Vi snurrade hur som helst runt där det finns snö helt enkelt. Var skoj att ha sällskap och bara åka och snacka. Sen är det bra för mig att åka med folk som verkligen kan åka skidor. Jag kan väl säga att jag har högre puls på klubbdistanspassen än vad jag hade med den trion jag åkte med på förmiddagen. Jag själv var ute i 2:09 timmar och kom exakt tre mil på det och plockade 900 höjdmeter.

På eftermiddagen åkte jag lugn distans med Måns Sunesson och även sista timmen med Lucas Lennartsson, det var trevligt det också. Var tyngre förhållanden nu på eftermiddagen, väldigt blött var det.  Plockade 632 höjdmeter under de 1:53 timmarna jag var ute i, kom på det 23,77 kilometer. Hade alltså en snitthastighet på 12,8 km/h, ju långsammare jag åker ju bättre känner jag mig. Hade bra surf på mina skidor idag. Vallade med violett på första passet då det var något hårdare och kallare (+2-3). De funkade bra i början men sen sämre. På eftermiddagen vallade jag ett annat par med Rossa Special, de funkade sådär ibörjan men blev bättre på slutet då det var blötare.

Inte ens när man har en nyare och finare bil samt man börja åka långsamt så får man ingen tjej ändå, bittert!

Inte ens när man har en nyare och finare bil samt man börja åka långsamt så får man ingen tjej ändå, bittert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *