3×10 min på löpband

  1. 15 km/h @ 5 % – Snittpuls: 166 (86 %) 
  2. 12 km/h @ 10 % – Snittpuls: 170 (88 %)
  3. 9,5 km/h @ 15 % – Snittpuls: 173 (89 %)

Ännu en sådan ledig dag där jag lagt upp mot tio timmar ideellt arbete på lite av varje, men hann trots det med två pass, även om de var korta. Började med att springa på löpband, 3×10 minuter tröskel var tanken men gick lite över så det blev mer som supertröskel, spelar mindre roll då jag har vilodag imorgon. Jag började med uppvärmning i tio minuter 12,5 km/h @ 1 %, 132 (68 %) i snittpuls. Sen körde jag följande upplägg där jag hade två minuters vila mellan intervallerna och avslutade med fem minuter plant i snitthastighet 9,5 km/h.

Ingen pigg kropp idag och kanske inte så konstigt heller då jag inte har sprungit så mycket eller knappt tränat ben den senaste tiden. Tyckte ändå jag lyckades helt okej, hade hoppas på lite snabbare men så är det ibland. Var ett tag sedan jag sprang såhär långsamt men det blir väl bättre så småningom. 

Jag hann även med ett eftermiddagspass på en timme 15,4 kilometer stakning. Det blev 338 höjdmeter och jag hade 132 (68 %) i snittpuls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *