2,5 timmar klassiskt och PB bänkpress

Testade mina 5:e och sista par skidor som var nya för den här säsongen, de var kanon!Foto: Linda Andersson

Avslutade denna veckan med att åka 2,5 timmar klassiskt i näst intill perfekta förhållanden och att sätta personligt rekord i bänkpress, king söndag med andra ord. Kallt och soligt idag med så samtliga i laget längdskidor idag, vi var ute i 2,5 timmar i som sagt riktigt bra förhållanden, stenhårda spår, lätt att få fäste o.s.v.

På eftermiddagen blev det styrketräning i det fina gymmet som de har här. Jag plöjde igenom mitt vanliga program men till min stora glädje lyckades jag sätta personligt rekord i bänkpress, få tacka Linda som stod bakom (om jag nu inte skulle orka), hon både hotade och skrämde mig så att jag kände mig tvungen att klara, tur var väl det. 82,5 kilo är mitt nya rekord, förra var 80 kilo vilket jag har klarat vid flertalet gånger de senaste månaderna. Vet inte riktigt vad jag väger idag men det är klart mer än vad jag väger så det är ju bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *