17:58 min- nytt PB på SkiErg 5000 meter

Har bestämt mig att jämföra att dra 5000 meter SkiErg på motstånd ett och tio, idag körde jag på motstånd 10 och det blev PB med sju sekunder, och även en tid under 18 minuter. Det duger för en som väger 70 pannor. En större analys och utvärdering om tankar och jämförelse mellan testerna som jag har gjort med att köra på motstånd ett och tio kommer i ett senare inlägg, man behöver inte nörda in sig alltför mycket varje gång. Läs testet på motstånd ett här

Dagens test var stabilt, var ett större sällskap som körde gruppass mitt under mitt test, vet inte om det var positivt eller negativt men när eländet var över så hade jag dragit de där 5000 meterna på 17:58,4, vilket jag är nöjd med. Hade en låg snittpuls på 172 (89 %) men maxpulsen var väldig nära max, den var 190 (98 %) och bara tre-fyra slag från max. 

Förmiddagens pass var över efter 35 minuter, men det blev ett lika långt pass på kvällen då jag och Therese var ute och skejtade. Det var bra förhållanden trots det senaste mildvädret som envisas infinna sig just nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *