12 km tröskel i Vaxholm

Bild från april vid Lillsjön när man inte var i form, idag så var det annat krut i benen. 

Har mellanlandat i Stockholm på väg ner till Cypern där jag ska ditt imorgon då jag har ett politiskt uppdrag som gör att jag ska ditt, kanske hinns med träning där också.

Träning blev det idag då jag och min bror åkte till Vaxholm där han tränade rodd och jag sprang. Jag sprang totalt nio varv på en 2 km slinga som gick på en elljusslingan som var lite knixig med en rejäl backe per varv. 12 km blev det på 46 minuter, sex varv som tog i princip lika lång tid. Snittempo på 3:52 min/km och en snittpuls på 163 (84 %), tog lite tid att komma upp i puls så därför lite lägre än vad det ”borde” blivit. Nöjd jag kunde hålla jämt tempo i den knixiga där det blev drygt 200 höjdmeter, tänk om man kunde haft denna känsla om man springer lidingöloppet, då finns det hopp om sub 2 timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *