1 h StakningTvåsiffriga kallgrader idag med, tycker det funka fint att åka ändå. Närmar det sig -25 så är det inte så värst kul att åka. Snart är det väl dags med tumvantar. Kärvt men fint att åka idag igen. Även idag så hade jag hög puls, svårt att hålla A1 uppför stundtals. Hade även sällskap av klubbkamrat Asking sista 15 minuterna av dagens pass. Annars hade jag en s.k. hetsmotionär i bakhasorna vid ett tillfälle efter jag kört om honom. Han var på både skidor och stavar, vilket var irriterande. Inget Coronaavstånd där inte. 

Något annat som jag irriteras över är äldre män som nu tror att ryssar och amerikanske är dopade i Tour de Ski. Men tittar man på senaste resultaten och att Norge inte är med i årets upplaga så är det ungefär såhär det ser ut. Ibland vill man bara sätta munkavel på folk som inte begriper. 


2 tankar kring ”1 h Stakning

 1. Nille

  Ja, ja. Men till och med den som påstår sig begripa, blir väl en aning förvånad över en 32-årig amerikanska, som efter 12 års harvande i världscupen plötsligt har blivit tre klasser bättre.

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Egentligen inte. Många behöver flera års träning för att få resultat, speciellt i konditionsidrott såsom längdskidor. D. Rikardsson och J. Olsson är några exempel på som slog igenom sent, men det var inga som påstod att de var dopade eller tyckte det var anmärkningsvärt att de helt plötsligt presterade klart bättre från ett år till ett annat.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *