Två lugna pass

Sprang i min Wilja Labs ryggsäck The Explorer, mycket bra. 

Idag har jag inte ansträngt mig så värst hårt, däremot varit aktiv länge men i lugn intensitet. Jag började att staka i nästan två timmar på 3:or, märks att man saknar överkroppsstyrkan så det var tungt att staka de 502 höjdmeterna som man genomförde mestadels på rullskidbanan och de lite mindre kuperade delarna där. 120 (62 %) i snittpuls och snitthastighet på 18,4 km/h.

På eftermiddagen var jag och tre andra från Team Nordic Trail ute på en sväng, jag var ledare och kvällens mål var att genomföra den röda slinagn som är en mil lång, dessutom en svår och tekniskt terräng men det gick fint. Sprang fram och tillbaka med så det blev 16,6 kilometer på 1:50 timmar, snittpulsen var lika hög eller snarare lika låg som förmiddagspasset. 362 höjdmeter skrapade man ihop, få man vara nöjd med en torsdagskväll. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *