Företaget Johannes Andersson

På denna sida kan man läsa lite om mitt företag.

Företaget Johannes Andersson kan hjälpa dig som vill bli bättre eller mer kunnig inom sin träning/idrott. Jag kan hjälpa till med tekniklektioner inom skid/rullskidåkning, göra träningsprogram, vallning, hålla föreläsningar med mera. Har erfarenhet att hålla lektioner inom rullskidåkning, både för barn och vuxna. Vallning har jag gjort många gånger då jag har jobbat i skidverkstad hos Huselius Skidsport,, och på Elitsport AB i Östersund, där vallning har varit en vanlig arbetsuppgift på vintern.

Är annars utbildad Landskapsingenjör och kan jobba som konsult inom den branschen, vilket innebär grönytor så som trädgård och golfbanor.

Mer om priser och om mer information kontaktar man mig bäst följande:

  • Mobil: 0730883759
  • E-post: johannes_andersson2@hotmail.com