Vallaservice

Jag erbjuder all typ av vallning när det kommer till längdskidor. Jag har mitt säte i Brunflo utanför Östersund och kan hjälpa alla som vill ha någon typ av vallahjälp. Jag har jobbat flera år inom skidbranschen med bl.a. vallning och har även vallat internationellt på mästerskap. Har en bred erfarenhet av vallning från enkel nivå till toppnivå. Det här erbjuder jag:

  • Träningsvallning – 300 kr
  • Grundvallning – 500 kr
  • Tävlingsvallning – 800-1500 kr
  • Fästvallning – 150-200 kr
  • Tejppaket – 500 kr
  • Rengöring – 200 kr

Vanlig träningsvallning är perfekt när man vill ge lite mer kärlek åt sina skidor, så de funkar att åka lite till utan att belaget torka ur. Använder ett flourfritt alternativ och lägger på ett lager paraffin. Enkelt och prisvärd.

Grundvallning är en vallning som är mer omfattande och bättre än en träningsvallning. Man värmer in fler lager och grundar på så sätt skidan så den mår ännu bättre än om man bara gjorde en enkel träningsvallning

Jag erbjuder även olika typer av tävlingsvallning, beroende för ambition och typ av vallning man önskar. Ha även verktyg och möjlighet att lägga struktur i samband med vallningen.

Finns olika typer av fästvallning, alltifrån att lägga tejp till burk/klister. Det är helt enkelt vad man önskar.

Tejppaket är en helhetslösning för alla men främst ni som inte har några vallatillbehör att tillgå alls. I tejppaketet ingår rengöring av skidan, lägga på nytt glid och lägga på ny tejp.

Har du frågor eller vill beställa vallaservice nås jag på johannes_andersson2@hotmail.com eller på 073-0883759