10×3 min tröskel på stakmaskinen

Använde helvetesmaskinen idag på eftermiddagen. Är själv hemma med Lova i en vecka nu så var osäker hur det här skulle gå att genomföra eller inte. Det gick smidigt som bara den förutom jag fick lite längre paus vid två tillfällen mellan intervallerna. Annars var standardvilan på en minut. Intensiteten var tröskel men med min tränngsbakgrund så kunde jag kanske inte dra på så mycket som man önska då musklerna inte klarade av det, även om pumpen gjorde det.

Nöjd med genomförandet men råkade låsa klockan så såg inte riktigt siffrerna från passet i realtid. Men känslan var stabil tröskel med en maxpuls på 170 (88%) men ganska låg snittpuls i övrigt. Snittwatt blev följande (de sista åtta) 264 – 264 – 263 – 265 – 266 – 268 – 271.

Annars har jag återigen fått problem kring ljumsken, korsbenet, bäcken- området. Prover visar att jag har riktigt stabila och fina värden men få problem i statisk ställning som bl.a. dra på en stakmaskin eller sitta.

En tanke kring ”10×3 min tröskel på stakmaskinen

  1. Pingback: 10×3 minuter tröskel | Johannes Andersson Skånsk Skidåkare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *