Summering av veckan

Järn 6:an på hål 14 på Östersund-Frösö Golfklubb från september 2016, en period då jag fick ägna mig åt annat än konditionsidrott p.g.a. hjärtat. Jag har tillbringat samtliga dagar denna vecka på just denna golfbana, omkring 50 timmar så varit mer där nästan än hemma i min lägenhet.

Vaknade tidigt denna dag med vetskapen att fotboll fortfarande är ett spel mellan 22 spelare, spel i 90 minuter + tilläggstid och tillslut vinner Tyskland, klen tröst är väl att de har förlorat två världskrig……

Hur som helst, tidigt uppstigning och jobb på golfbanan, sedan vidare och staka nästan tre timmar med Zebastian, sen hem och vila lite innan jag återigen drog till golfbanan för jobb nummer tre men samma arbetsplats som dagens första jobb. Rörigt? Inte alls!

Har av förstående skäl inte velat eller kunnat träna så värst mycket denna vecka, åtta timmar inklusive kvällens samt veckans obligatoriska styrkepass som blev TRX, precis som förra veckans styrkepass. Jag kommer prioritera dessa korta men ack så viktiga styrkepass minst en gång i veckan och under sommaren kommer det säkerligen ske med hjälp av mitt TRX- band.

I övrigt hann jag med tre bra kvalitépass, två riktigt bra löppass och ett helt okej skejtintervallpass på tävlingshjul. Utöver dagens distanspass blev det bara ett till, då jag igår var i Åre och sprang där och jagade många höjdmeter. Nästa vecka är minst lika intensiv fram till torsdag åtminstone så sparsam träning fram till dess och lite lugnare period där jag kan fokusera och vila upp mig mer till SM- veckan i Helsingborg, mindre än två veckor bort nu. Nästa vecka kommer även min mor på besök, något man ser fram emot. Först väntar en spännande lång och intensiv måndag, tänkte köra tröskelintervaller på rullskidbanan på eftermiddagen/kvällen imorgon om någon vill hänga på?

Banan som gäller i SM på rullskidor i Helsingborg 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.