St: Olavsloppet imorgon

Sprang första sträckan förra året för Offerdal SK herrlag, imorgon springer jag andra sträckan på den sista dagen och ytterligare en till lite senare. Foto: Mattias Bångman

Imorgon springer jag St: Olavsloppet som är en fyra dagar lång stafett från Trondheim till Östersund. Jag få inte mindre än springa två sträckor imorgon, så då får jag veckans första dubbelpass, kan nog bli bra. Jag är taggad och det ska bli riktigt roligt att springa och det är något speciellt att tävla i lag.

Dagens träning blev en timmes löpning på kvällen där jag var fysisk pigg men mentalt trött, ju längre man sprang desto jämnare fördelning blev det mellan att vara fysisk pigg och mentalt trött. Jag sprang upp på berget och sen körde jag på utegymmet och körde chins, sen ett varv på elljusspåret och sen chins igen och sen ytterligare ett varv till och sen chins igen, sen två kortare varv och sen chins vilket resulterade i 5×6 chins och noterade 152 (78 %) i puls som mest vilket var klart högst under kvällens pass. Hade annat ganska låg puls och kanske hade lite låg energi men kände mig mer alert ju längre jag sprang. 128 (66 %) blev snittpulsen, strax över 300 höjdmeter hann man med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *