Sista dagen på Bosön

Dessa var det som var med i helgen, fint gäng.

Idag avslutades campen med en halvdag på Bosön. Lite bra nyttigheter inför Paralympics och en mycket bra och inspirerande föreläsning av Mikael Lindnord. Han var en framgångsrik svensk multisportare som nog är mest känd för att ha tagit hand om den sargade hunden Arthur under en tävling som hängde med Mikaels lag. Slutade med att han fick följa med honom till Sverige. Har blivit bok av händelsen och kommer bli en Hollywood film inom en snar framtid. Mäktigt.

Även idag blev det morgonträning tidigt på morgonen innan frukost. Styrketräning ben och mage blev det. På eftermiddagen åkte jag till Uppsala och min bror. Blev lite minigolf, men resultatet är redan slängt i papperskorgen sen länge. Jag förlorade.

Blev en fin kvällstid a löpning på kvällen. Passade på att springa baruber och få lite färg. Kan inte veta vilken veckodag det blir sommar i Östersund, blir en onsdag kanske i år. Möjligt att någon såg en likblek löpare runt omkring Uppsala idag, kan varit jag. Turen startade med gulastigen och gick söderut till Skärholmen och vidare österut till Sunnersta och längs Fyrisån till Uppsala igen. Sen in en bit i stadskogen och vidare mot Eriksberg innan jag vände tillbaka till typ Kåbo brandstation. Blev två timmar och nästan 25 kilometer. Inte så kuperat, 177 höjdmeter blev det men vissa kilometers var helt platta. Inga ordentliga backar förut den från Ultuna upp till Ulleråker. Typ samma som vi åkte när SM på rullskidor gick här hösten 2015. Dagens snittpuls landade på 136 (69 %). Bra avslutning av denna träningsvecka.

Bild på trion som sprang banintervaller igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *