Nya visitkort tryckta av Litografen

Fick idag att packet från Litografen som är ett tryckeriföretag beläget i skånska Vinslöv tillika en samarbetspartner till mig. Jag fick en uppdaterad version av nya foldrar och visitkort som jag tänkt använda till exempelvis när jag håller i föreläsningar eller dylikt. Att hålla föreläsningar är något jag mer än gärna vill göra mer av än vad jag redan har gjort, så vill ni boka in mig så får ni gärna höra av er till mig, är väl kul att höra alla anekdot som man har på lager och som gjort mig till en skånsk skidåkare.  

Har annars ingen anekdot att tala om under denna fredag. Det blev ett pass med klassiska intervaller med Carina och eftersom det är SM nästa vecka så är det fullt tillräckligt att inte träna mer ä så idag. Annars har det varit löning idag, kom på att jag fått lön från fem olika arbetsgivare plus även utdelning av aktier, fint det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *