2xUllådalen + besteg skutan

Körde två drag uppför den fina backen till Ullådalen, och även premiär för mina Elpex 2:or, vilket var nödvändig för det var ingen vacker syn direkt och gick inte alltför snabbt heller. Första draget var enbart stakning och andra helkropp. Backen mäter 4,7 kilometer och innehar 273 höjdmeter, fint det. Siffror nedan:

  1. Tid: 20:08 min – Snittpuls: 169 (87 %) – Maxpuls: 178 (92 %)
  2. Tid: 19:47 min – Snittpuls: 171 (88 %) – Maxpuls: 180 (93 %)

Inga tider man skrämmer mina konkurrenter och då var dagens förhållanden bra med ingen vind som påverkade en och en torr och fin vägbana. 

Tidigare på dagen var jag tillsammans med Therese ute på ett längre pass där vi besteg Åreskutan och sprang tillbaka ner till byn. Totalt lyckades man bestiga strax över 2000 höjdmeter denna fina höstdag. Imorgon väntar ytterligare en dag i denna fantastiska fjällmiljö med vackra vyer. En tur till Vålådalen och en runda runt Blanktjärn blir det innan vi åker tillbaka till Östersund. En fin minitripp tillsammans som vi hoppas kunna göra flera av i framtiden och fortsätta dela vårt intresse för träning och natur förutom det stressiga vardagslivet ihop. 


Stakningen är ingen vacker syn…..om man tittar på min alltså.

På väg ner till Åre igen.


Jag och Therese på toppen av skutan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *