Varierande backintervaller och rekordjakt på Strava

29 grader och t.o.m. golfarna spelar barüber förnärvarande.

Blev lite olika varianter av backintervaller idag i löparskorna, och förutom att bli trött så skulle jag försöka ta några Strava- rekord vilket det också blev. Kan bli lite hetsig med Strava- segment o.s.v. men det är ganska kul att jämföra med andra och ska man köra intervaller så känns det som man kör intervaller med andra trots man kör själv i själva verkligheten. Jag lyckades ta två segment s.k. KOM men var ganska nära på två andra men det är inga duvungar direkt som sprungit där tidigare. Missade ett segment som jag annars skulle tagit men sprang lite fel runda bara och tänkte springa en backe till men där har jag redan KOM. Blev totalt fem olika backintervaller där känslan var typ 18-20 på träningborgarskalan men enligt hjärtat typ 13, jag hade nämligen svårt att nå upp i puls men lovar att musklerna värkte och blev stumma. Hade förövrigt träningsvärk från gårdagens höjdmeters jakt.

Lite data från dagens intervaller:

  1. Stravasegment: ”Ladängen från Lövsta” – Tid: 4:42 min – Distans: 0,84 km – Snittpuls: 156 (81 %) – 110 höjdmeter 
  2. Stravasegment: ”Ladängen, skiers right” – Tid: 2:34 min – Distans: 0,44 km – Snittpuls: 162 (84 %) – 72 höjdmeter
  3. Stravasegment: ”Liften Ladängen upp” – Tid: 2:18 min – Distans: 0,32 km – Snittpuls: 163 (84 %) – 72 höjdmeter
  4. Stravasegment: ”Silverling dal – Ladängen topp” (Som jag missade) – Tid: 5:39 min – Distans: 1,03 km – Snittpuls: 163 (84 %) – 94 höjdmeter
  5. Stravasegment: ”Tornvägen Climb” – Tid: 2:43 min – Distans: 0,35 km – Snittpuls: 166 (86 %) – 83 höjdmeter

Sportdryck från +watt räddade mig igenom denna dag och detta träningspass.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *