En timme GT- stak på 4:or

Klämde in en dryg timmes träning mellan mina två jobb idag, så det blev träning mitt på dagen och idag körde jag GT (typ gubbdistanstempo) från början till slutet nästan, bara matade på stakning på mina 4:or. Var väl inte den där pigga kroppen direkt men hade helt okej tempo runt 3:an, 1,7:an och Björnberget, resten av rullskidbanan är tydligen avstängt fram till på söndag. Var väldig tomt på rullskidbanan i övrigt men hade lite sällskap av IK Sterns Andreas Viker i början och på slutet så åkte och snackade lite och nästan varje rullskidpass jag kör på rullskidbanan möter jag någon från IK Stern.

Siffror från draget (typ 99 % av hela passet)

  • Tid: 1:02:45 min
  • Distans: 21,63 km
  • Snittfart: 20,7 km/h
  • Snittpuls: 148 (77 %)
  • Maxpuls: 162 (84 %)
  • Höjdmeter: 336 m

Distanspass med snittfart över 20 km/h på 4:or provocera givetvis Adam Steen men det var väl meningen med? Jag låg under hela passet på omkring 1-2 laktat (137-160 i puls) i så gott som hela passet, inte så värst hårt kan man tycka men det skulle nog börjat kännas av om jag fortsatt en timme till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *