Inget 27K men väl Vertical K

Peak Performance Vertikal K 2017 Foto: www.fjällmaraton.se

Nästa helg drar fjällmaratonveckan igång i Åre/Vålådalen och tanken var från början att springa Salomon 27K och Peak Performance Vertical K men efter sommaren träningsbakgrund med ett enda längre pass över två timmar löpning så hoppar jag över 27k och satsar allt på vertikalen som jag slutade fyra förra året. Det loppet passar mig bättre.

Hade som plan denna dag springa intervaller men fått problem med vaderna. Troligtvis är det värmen som spökar då jag kanske fått i mig för lite salt eller något för vaderna brukar verka ju längre dagen lider, var så idag och var så igår och kan inte begripa varför egentligen. Någon som vet vad jag kan tänkas fått eller behöver göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *