Stakning och gym

Blev två pass idag med. Två korta pass och eftersom jag ska köra test imorgon så var det också helt enligt planen. Det blev en timme stakning på 4:or i typ stadsmiljö på förmiddagen. Skitiga vägar och allmänt tråkigt, man är bortskämd med att ha en rullskidbana som ständigt är sopad och fin. Man håller på att lägga ut snö där så går inte åka där så få hålla ut till helgen då man ska kunna åka längdskidor. Det är något som jag tycker ska bli roligt. 15,6 kilometer hann jag och hade 119 (62 %) i snittpuls, så förtog mig knappast. 

På eftermiddagen så stannade jag till på ena STC- gymmet på Frösön, hade ärendet där så det passade väl att träna där idag. Kort och effektivt som vanligt, och det blev 3×8:or rakt igenom, förutom 3×20 magchrunches i maskin och 3×10 chins. Detta körde jag:

  • Tricepsdrag i maskin @ 36,5 kg
  • Enhandsrodd med hantel @ 25 kg
  • Axelpress i maskin @ 38 kg
  • Lutande rodd med skivstång @ 50 kg
Helt tomt när jag kom till gymmet idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *