SkiErg och löpning

Ny vecka och en ny vecka med en hel del träning och förhoppningsvis längdskidor till helgen i stan. Idag körde jag SkiErg- intervaller på morgonen och löpdistans på eftermiddagen. Intervallupplägget var 10-8-6-4-2 minuter, en klassiker som jag kört några gånger. Idag hade jag 1:47,8 min/500m snitt, det är tangerad rekord  tror jag. Skönt med positiv besked från helvetetsmaskinen. Har säkert blivit lite tyngre så kanske inte så konstigt egentligen. Som vanligt körde jag på motstånd sex och hade två minuter villa mellan intervallerna.

  • 10 min – 160 (82 %) snittpuls
  • 8 min – 166 (86 %) snittpuls
  • 6 min – 173 (89 %) snittpuls
  • 4 min – 172 (89 %) snittpuls
  • 2 min – 167 (87 %) snittpuls

På eftermiddagen så körde jag ett löppass till Spikbodarna och ÖSK, mest på elljusslingorna däromkring. Inte så kuperat men fortsatt blöt här och där. Det blev 17,3 kilometer och 220 höjdmeter på de 1:25 timmarna man var ute i. Snittpuls på 136 (70 %) och det kändes lätt och fint. Trevligt med en sådan känsla. 

Upp till Spikbodarna vid skymning, var varmt denna eftermiddag så blev shorts och t-shirt + reflexväst 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *