Snurrat runt på konstsnön


Premiär för längdskidor i Östersund denna helgen. Helt okej förutsättningar men igårkväll så funkade inte belysningen på halva 1,7 km slingan och idag på förmiddagen insåg jag att det fanns en hel del sten. 

Annars så var det kul att åka på hemmaplan och hoppas det snart öppnas upp fler och längre spår. Både igår och idag så stakade jag lugnt i snabba spår, eller så har jag blivit stark. Tanken var skejt idag men glömde stavarna för skejt så fick staka idag igen, men vad gör det. 

Ikväll har jag även hunnit med ett styrkepass, faktiskt 4:e styrkepasset den här veckan. Detta körde jag ikväll:

  • 3×45 armhävningar
  • 3×50 tåhävningar
  • 3×45 dips
  • 3×1,5 min plankan
  • 3×10 rygglyft
  • 3×10 fällkniven 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *