6×1000 meter SkiErgintervaller
Fortsätter min inslagna väg att vara svag och dålig tränad, allt är oavsett relativt men om man jämför hur tränad jag är nu än senaste deceniet så är jag medioker. Men det är därför man försöker träna för att bli bättre. Därför var jag nöjd att jag kunde vända en negativ trend på dagens intervallpass på SkiErg:en. Tiderna var däremot inget att skryta om, men det kanske ni förstod.

Har kört detta pass ett antal gånger och idag var det mitt näst sämsta och en bra bit från mitt pers på 1:45,2 min/500m i snitt från 29:e januari 2020. Drog sämre för nästan två år sedan så det finns väl hopp och sen kanske det beror på att det kan skilja lite från maskin till maskin. Idag hade jag 1:47,5 min/500m i snitt och drog det jag hade. Det jag var mest besviken över var att pulsbandet strulade återigen. Det har fungerat utan problem de två senaste passen men idag var det ingen tillgång. Stängde av klockan och synkade om pulsbandet med klockan men hjälpte inte. Grymt irriterat, Suuntos nya pulsband kostar en förmögenhet men fungera dåligt. Normalt sätt så har jag koll på vad jag har i puls men skönt att få det bekräftat ibland med så man vet att man inte ligger i för hård belastning, håller på att bli sjuk o.s.v. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *