SM 15 km fristil

70:e man i Sverige på 15 km fristil. 93 st startade och även idag slog jag åkare som jag inte har slagit innan och närmare mig åkare som jag har varit långt efter förut. Inte alls lång tid upp till de bästa åkarna från Götaland. Nöjd, dock inte lika bra som skiathlonen men hade inte materialet eller tekniken på den mkt tungåkta banan men huvud var med trots den och kroppen var loj efter ett av fyra varv. Över 1 dm nysnö och mjuka spår som sög ordentligt, därför lång åktid och och stora differenser. Att banan inte passade beror på att växel två kan jag inte åka, men åkte dock bättre idag än igår och därför var den brutala backen på 70 höjdmeter ett parti som jag åkte bra i alla fyra varven. Annars mkt 2:a och 4:an, mina sämsta växlar i skate. En backe med växel 3. Borrade i ryggar på varv 2 och 3 och plockade gubbar på sista varvet. Låg och gosade med snön efteråt. Fick enormt publikstöd på banan, uppfattade inte hur mkt publik det var men många ropade på mitt namn och heja skåning. Slog många norrlänningar, känns bra!

Resultat SM 15 km fristil

Kommer skriva mer om loppet när jag kommer hem till Skåne. Läs istället på Måns Sunesson hemsida om hans lopp. Jag har startat förre Måns i de tre senaste fristilsloppen vi har deltagit båda två i och han har åkt ikapp mig alla tre gånger………och åkt slagit mig alla tre gångerna. http://m-sunesson.se/

 

3 tankar kring ”SM 15 km fristil

  1. Johannes Inläggsförfattare

   Tack, det är min grej uppför, ska bara försöka utveckla tekniken lite bättre främst de lite mer lättåkta partierna. Åkte söderut istället och åkte Ulricehamnsloppet…….hade inte så långt hem sen efter det loppet. Är verkligen ingen sprintåkare, men åkte skiathlonen tidigare i veckan, fick räcka med två lopp under SM-veckan

   Svara
 1. Roxanne Digrazia

  I together with my friends appeared to be digesting the great procedures on your site while all of the sudden developed a horrible feeling I never thanked the web blog owner for them. Most of the guys came for that reason very interested to see them and have now seriously been having fun with those things. Many thanks for turning out to be considerably kind and for settling on variety of ideal issues millions of individuals are really wanting to be aware of. Our own sincere apologies for not expressing gratitude to you sooner.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *