Skejt på konstsnön idag

Såhär såg det ut idag, premiärdag för den utlagda sparade konstsnö, sorgligt nog såg det ut ungefär såhär med i början av maj i år. Hoppas på kallt väder med massor av nysnö inom kort.

Tvåsiffrig temperatur och stundtals regn hade jag när jag försökte skejta på den utlagda konstsnön. Kul ändå att åka längdskidor men det var skrämmande lite snö, så tunt som 1-2 dm på något ställe. Blev ett tidigt eftermiddagspass då Therese hade babyshower, trevligt och tack för det alla inblandade.  Själv så snurrade jag runt ett tag, närmare 1,5 timmar och 22,5 kilometer, hade 127 (65 %) i snittpuls. Även om det inte var bästa förutsättningar så kändes det helt okej att åka idag. Det var ganska lite folk men som vanligt när det nalkas riktigt skidsäsong på snö och längdskidor så är dem där hetsmotionärerna. De ska till vilket pris hålla undan för en, eller försöka haka på om man kör om dem. Gulligt. 

På morgonen körde jag faktiskt ett styrkepass, tredje och sista för den här veckan också. Har fått in en fin rutin när det kommer till styrketräningen nu. Idag började jag också köra färre reps men tyngre styrka. Kändes hyggligt. Började med lite magträning och tåhävningar, bra start. Sen körde jag dessa övningar:

  • Enbenspress i maskin, 3×6 @ 217 kg/ben
  • Tricepsdrag i maskin, 3×6 @ 40,75 kg
  • Axelpress med skivstång, 4×6 @ 40 kg
  • Chins, 4×6 @ 5 kg
Lycklig Therese när hon hade babyshower idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *