Massagepistol och SM- guld till MFF

Massagepistolen Alpha

Fjärde söndagen i rad som jag har vilodag från träning. Det var inte tänkt så från början men eftersom jag ska göra nytt test igen redan på tisdag och redan nu inte känner mig så värst pigg så var det klokast att stå över träning idag. Inget som jag ångrar över alls. Har använt mig av massagepistolen från massagepistol.se idag, något som jag gör några gånger i veckan och tycker effekten är god den dryga månaden jag haft den. 

Idag lyckades mitt favoritlag Malmö FF att vinna herrallsvenskan och ta sitt 21:a SM- guld. Det ska väl tilläggas att herrallsvenskan inte håller någon vidare kvalité, inte damallsvenskan heller för den delen. Inte som förr alltså. Kan i dessa tider tycka att det är anmärkningsvärt hur Göteborg FC firade sitt SM- guld igår. Gillade Behrang Safari resonemang att det var som det var i dessa tider och han skulle fira med en cigarr. Något mer stillsamt och i sammanhanget ändå ansvarsfullt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *