Rullat en sväng

Dagens skidor, körde ovallat idag.

Blev lite ändringar i träningsplanen idag, så kan det vara ibland. Ett pass mäktade jag med, fick räcka så för idag. Dagens träningspass blev stakning i drygt tre timmar, kom på det 53 kilometer (snitt på 17,5 km/h) på mina Elpex 3:or. Var segt att träna idag, speciellt första halvtimmen som förövrigt nästan bara gick uppför. Åt tre ägg till frukost, inget ovanligt i sig men eftersom det knappt är någon energi så tog det ett tag innan kroppen omvandlade det till energi. Dock håller man sig mätt länge (mycket protein) med att äta ägg som gjorde att jag inte kände mig hungrig en enda gång under passets gång.

Dagens rutt blev följande: Bergsgatan (där jag bor) – Valla – Rödön – Dvärsätt – Dille – Önsjön – Lungvik – Lugnvik – hem. 470 höjdmeter stakade man idag och snittpulsen var på låga stabila 123 (61 %), förtog mig inte allt för mycket idag alltså.

Sista veckan som golftränare för i år. Jag klagar inte på kvällens arbetsplats, solnedgång över fjäll och sjö. Troligtvis Sveriges vackraste driverrange.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *