Tillbaka i vardagen + bilder Lidingöloppet

Innan start.

Då är det måndag ny vecka och samma gamla rutiner igen med träning o.s.v. Blev ett impulspass + styrka med Zebastian som första pass idag. Kvällspasset blev det skejt A1, första skejtpasset på rullskidor jag kör helt själv för denna säsongen. Jag kunde lägga all fokus på tekniken och främst 3:ans växel, det kändes bra trots en smygande träningsvärk.

Vill tacka alla som försökte gissa min tid i Lidingöloppet, totalt var det nio stycken som valde att gissa min sluttid men tyvärr var det ingen som var speciellt nära att gissa rätt men de flesta gissade på en tid som jag var på väg till innan väggen kom i lördags. Tiderna som gissades var allt från 1:53:45 – 2:06:46 timmar. Jag kommer inom kort meddela vem som är den lyckliga vinnaren som även ska få ett pris för besväret.

Bjuder lite bilder som togs på mig under Lidingöloppet i lördags. Lite dålig kvalité på bilderna då jag tagit bilderna själv från mobilen. Tycker att nästan 40 euro är lite väl mycket för att ge för några bilder.

Utför efter Grönstabacken, fortfarande tempo, kraft och energi i kroppen.

Upploppet.

No more words!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *