Relax day

Utsikten från hösta våningen på hotellet.

Vila från tävling idag, skönt det. Idag var vi bara ute en timme i det vackra vädret, bara vara ute och njuta helt enkelt. 96 (48 %) i puls skvallrar ju inte att det var jobbigt direkt. Hade 157 (81 %) igår så det var inte så farligt högt då heller, men klart så mycket tuffare. Redan igår kväll kunde man njuta lite mer än vad man har kunnat tidigare på den två långa veckor långa resa hittills. Var på Skybaren som finns här på hotellet, högst upp med vy över hela Sapporo. Dessutom var det några av våra egna i svenska teamet som skulle åka hem idag så det var sista dagen med hela det samlade gänget. Nu är vi bara tre kvar. Våra ledare har gjort ett gediget jobb och ska ha en enorm eloge med all hjälp vi har fått, de är ändå de som har slitit hela dagarna medan vi aktiva i situations tecken bara har tävlat. Med i Sapporo har vi även haft finländaren Ilka som blev 3:a i den totala världscupen för den stående klassen. Äntligen efter drygt 200 år så återförenade vi med Finland.

Annars har dagen varit lugn. Har gått runt lite i staden, lika bra att passa på nu när man ändå är här, inte så troligt man åker tillbaka hit fler gånger i framtiden. Har märkt att japanerna inte är så värst bra på engelska eller så flitiga på att använda bankkort. Tog många 7eleven butiker och olika banker innan man ens kunde ta ut några pengar. De har nämligen bankautomater i 7eleven butiker. Lyckades tillslut få lite cash men nästa problem var att hitta och posta vykort. Tydligen inget man kunde göra på samma ställe och en postlåda har jag ännu inte funnit i miljonstaden Sapporo.

Imorgon blir det skidskytte, kan ju bli intressant.

En ko stå för menyn vid en restaurang.

Resultatet av en blomma vi fick som välkomstpresent , ett badkar på mitt hotellrum och en av mina sjuka idéer som jag perverst nog lyckas få idag. Jag bjuder på den. Har förövrigt inte badat i badkar på väldigt länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *