Intervaller i Tegelbruksbacken

Då har man sprungit intervaller i Tegelbruksbacken tillsammans med Raj, kortfattat kan man säga att det gick riktigt dåligt för oss. Senast jag sprang intervaller i denna backe var när jag fyllde 25 år, d.v.s. i April 2016 mitt under rådande viloperiod och den gången användes det stavar för att bli trött, idag användes en draghund men ändå var jag snabbare upp då än idag, vilket talar om vilket dålig form man är i just nu.

Det var en månad sen jag körde egna intervaller och den gången var det ett maxtest på Vintersportscentrum, så kroppen fick en ordentligt chock idag. Jag sprang på den brantaste delen av Tegelbruksbacken som mäter 500 meter och man hinner plocka 50 höjdmeter, bra stigning det. Blev stum direkt på första som gick överlägset fortast, tiderna blev följande 2:18 – 2:26 – 2:28 – 2:30 – 2:33 – 2:30 minuter, fick räcka så. Jag behöver helt enkelt några liknande pass som är så här tuffa för att väcka liv i kroppen igen, men det kommer ske på skidor framöver då jag åker upp till snön redan ikväll.

Har fått ihop 62 kilometer fördelat på fyra löppass här nere i Skåne, inte helt illa det. Det har dessutom blivit ett styrkepass, inte jättemycket men skönt att man har varit några dagar här nere trots vädret har varit bedrövligt, förutom idag då det faktiskt inte blåste nästan någonting. Jag har även hunnit vara med i Radio även idag men det tar jag och berätta mer om imorgon.

Bilder som min mor tog under dagens intervaller

Gick lätt utför åtminstone

Japp, den nye valpen är fortfarande för liten för att springa med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *