Radiointervju Radio Active

Foto: Jesper Jönsson

Som jag nämnde igår så var jag med i Radio Active, som är en lokal radiostation från Österlen. Intervjun gjordes på plats i Ystad där jag blev intervjuad av Jesper Jönsson i programmet Boomerang. Jag tyckte nog denna radiointervjun var den bästa hittills jag har varit på, dels att det är den lokala radiostationen som finns hemma på Österlen och att Jesper var väldig intresserad av idrott och vi gick t.o.m. på Kastanjeskolan (högstadiet) samtidigt. Intervjun handlade denna  gång enbart om mig som person och vad som gjort att jag blivit längdskidåkare, vilka resultat jag gjort på SM, vad som väntar härnäst med mera. Jag fick även önska mig en låt, inte åtta som dagen innan då jag var Veckans DJ på Radio Kristianstad men jag valde hur som helst Mando Diao Love last forever, passande låt då den var den officiella låten till skid-VM i Falun 2015.

Hela intervjun kan höras i sin helhet här, kan meddela att vi pratade förstående skånska, åtminstone enligt mig.

Som jag nämnde i intervjun så skulle jag åka upp till Jämtland igen igår kväll vilket jag gjorde även om flyget blev lite försenad, sen upp tidigt för att staka tre timmar med Zebastian i nysnön, tre mil hann vi med och vi hade även sällskap sista timmen med skidskytten Niklas Forsberg. På eftermiddagen blev det styrka och idag kändes det faktiskt ganska hyggligt. Annars har jag fått skottat bort en massa snö för att ta mig fram med min bil här, jisses vad snö det är här uppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *