Veckans DJ i P4 Kristianstad

Med programledaren Karin Bengtsson

Har idag varit i Kristianstad där jag deltog i programmet Veckans DJ i P4 radio Kristianstad, där jag fick välja musiken och fick snacka lite emellan om vad de utvalda låtarna betytt för mig o.s.v. Trevligt program att vara med i och det pågick i hela en timme, hela programmet kan lyssnas här och jag börjar vara med i programmet cirka en halvtimme in i programmet. Låtarna valdes efter teman och var följande:

1. Den här låten påminner mig om min barndom……Calleth you, cometh I – The Ark
2. Detta är mina ungdomsidoler……….Fix You – Coldplay
3. Den här låten påminner mig om min stora kärlek………Ska vi gå hem till dig – Magnus Uggla
4. Denna låt förknippar jag med min favoritplats……….Home – Edward Sharpe & The Magnetic Zeros 
5. Den bästa svenska låten just nu……..More than you know – Axwell Ingrosso 
6. Om jag känner mig ledsen så spelar jag denna låten………November rain – Guns N Rose
7. Den här låten vill jag spela till (valfri person), för att……..Till Danny Fransson, en jämnårig kompis till mig som var en av Sveriges mest lovande löpare som för en tids sen drabbades av den obotliga sjukdomen ALS, låten som spelades var passande nog Born to run – Bruce Springsteen.
8. Denna låt säger något om mig………….Egoist – Kent

Har annars haft vilodag från träning idag, skönt det för benen som har plågats med fem mils löpning på hårt underlag på tre dagar.

 

 

2 tankar kring ”Veckans DJ i P4 Kristianstad

  1. Irene

    Hej!
    Det var fint att höra dig på radion. Önskar att det går bra för Sebastian och dig på OS och på Maran med Danny.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *