Gym, samboliv osv

Förutom att bilen var skitigt så var jag väldig glad över tillvaron efter gårdagens eftermiddagsspa med Therese på Copperhill.

Har idag tränat på gym efter långt uppehåll (igen) så det var lite som att börja om från början. Jag körde ungefär 15 minuter core, två övningar i maskin (tricepsdrag och rodd) och sen följande: 3×8 chins och 3×8 enbenspress. Det var eftermiddagsträningen, på förmiddagen blev det lugn skejt i 1:40 timmar.

Om man inte missat det så bor jag inte längre på Frösön utan i Östersund med min underbara Therese, det vill säga man är sambo. Faktum är att jag sov över en dag i augusti och sovit där sen dess vilket man inte ångra en sekund. Spännande liv man har, trodde aldrig man skulle vara sambo i början av detta 2018 men vad fel man hade.

På spa!Magisk dimma över Åresjön


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *