EKG

Så ser man ut med alla sladdar, elektroner och bandspelare på sig. Bild från förra hösten då jag hade en EKG- bandspelare på mig, halvfet då medan man nu är betydligt mer fit och ser både magruta fem och sex med vilja.

Har idag fått en EKG- bandspelare installerad på mig, nyrakad (överkroppen) har gjort att dessa olika sladdar och elektroner fortfarande sitter på kroppen min trots ett träningspass har genomförts.

Men jag började dagen med att ge sig ut i ovädret med Zebastian och Gunnar som idag var både chaufför och coach, var ett vidrigt tillfälle att träna idag på morgonen, blåst och regn gjorde att det var riktigt kallt och jag fick inte upp värmen förrän efter en av de fyra intervallerna som genomfördes, som i sin tur blev förkortade p.g.a. det var snö högre upp mot Frösötornet. Så kan det vara, kändes hur som helst helt okej i kroppen.

Åkte sedan vidare till sjukhuset och fick min bandspelare samt instruktioner om hur allt går till, kommer har bandspelaren på mig hela tiden i två dygn och ska skriva ner när jag tränar och om något känns fel på hjärtat eller dylikt, har gått bra än så länge även om man nu ser ut som en självmordsbombare med alla sladdar på överkroppen, men det är lugnt, jag är inte farlig om man nu ser man de närmsta två dagarna.

På eftermiddagen när ovädret dragit vidare joggade jag upp på berget för göra veckans spänsthopp, var lite spökliknad spänning där uppe med dimma och lite snö här och där men framförallt kusligt tyst då vinden hade mojnat helt och hållet, är väl så nu när det är Halloweentider. Jag började dagens spänstpass med att köra fem stegringslopp uppför där jag sprang med cirka 90-95 % av maxfart. Fortsatte sedan med mina diagonalhopp, grodhopp och enbenshopp, bra spänstig även denna gång, precis som i förra veckan, trots en del träningsvärk från gårdagens träning bestående av gym och skidgångsintervaller. Sen funkade det bra med att ha bandspelaren på mig utan att den trillade av kroppen min, dock lite svårt med att ha pulsbandet på sig då anslutningen hoppade från och till p.g.a. alla sladdar som nog gav lite kortslutning lite då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *