Bilder terräng- DM + rullskidskejtpremiär

19:e september och årets första rullskidpass på skejtskidor, Marwe 7:or i 65 minuter i lugn takt. Kände mig som en nybörjade direkt, fastande en sten i ena hjulet efter cirka 30 meters åkning och var nära att falla. Väl på plats på rullskidbanan så fäll jag på väg ner till Velodromen. Fastande på något märkligt sätt mellan nya och gamla asfalten då jag försökte få ner lite fart för att skippa köra snabbare än 50 km/h i medvinden nerför där. Låg fart och lite skrapsår bara och litet hål på tightsen. Kände mig fortsatt som en nybörjare och hade svårt att åka vettigt men klar förbättring på sluten.

Annars bjuder jag på bilder från gårdagens terräng- DM i Änge, tror att Mattias Bångman har tagit samtliga bilder nedan. 

Jag och Södergren efter målgång.
I mål, äntligen.
Trött.
Lite piggare.
Ut på sista varvet. 
Krispig.
På väg in mot varvning.
Uppvärmning, ganska pigg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *