3:a i Sportsgym Tour 2018

Inte den minsta prischecken direkt.

Jag lyckades bli total 3:a i den första upplagan av Sportsgym Tour där tre olika löplopp avgjordes, tre lopp där jag började bra och blev 2:a, andra loppet gick okej medan gårdagens var dåligt men totalt var min 3:e plats stabil även om jag tappade från 2:a till 3:e plats på sista loppet. Jag gillade upplägget med dessa tre olika lopp som var tur och ordning Sportsgym Trail, Åre XCO Run och Frösöberget Runt. Jag vill även tacka Wilja Labs som jag har sprungit för under denna touren. 

Efter gårdagens lopp och efterföljande bankett så var jag seg idag när jag gav mig ut på ett två timmar långt skejtpass på Marwe 7:or, där jag hann komma 38 kilometer och plockade 648 höjdmeter på rullskidbanan. Lugnt och fint pass där jag hade en snittpuls på 129 (67 %). Även igår innan banketten hann jag med ett kortare (17,6 km) lugnt pass på en timme på 4:or.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *