25, Litografen och skidgångsintervaller

Ätit tårta vid tre tillfällen idag, det får man om man fyller år oavsett vad dietister säger.

Ätit tårta vid tre tillfällen idag, det får man om man fyller år oavsett vad dietister säger.

Fyller ett kvarts sekel idag, bara att använda namnet sekel gör att man få åldersnoja. Nu är det inte riktigt den känslan jag har, vilket är skönt på sitt sätt. Jaha, vad har man hunnit med fram till denna dag då? Gick ut gymnasiet med toppbetyg (19,1 i snitt), tog en kandidatexamen som 22- åring och tackade samtidigt nä till chefsjobb. Och idag bor jag hemma hos mor och far samt att jag inte jobbar med det jag är utbildat till. Man kanske kan tro att jag har hamnat fel i samhället, men så är inte fallet. Trivs ganska bra med min tillvaro, inte perfekt men bra. Få passa på att tacka för alla dagens gratulationer, det värmer i vårkylan.

Blev väckt tidigt och for sedan iväg till Vinslöv där Litografen håller till. Litografen är ett jättebra tryckeri och en av mina samarbetspartners. Träffade Boris, Anette och Peter och pratade om framtiden. Jag får hjälp med att trycka upp folders som i sin tur gör att jag kan synas mer och marknadsföra mig som skidåkaren Johannes. Ser framemot ett fortsatt samarbete med Litografen.

Sen for jag vidare till jobbet i Lund och efter jobbet vidare till Fyledalen för dagens enda träningspass som blev skidgångsintervaller. Efter lite uppvärmning körde jag tre stycken älghufsintervaller i den mindre branta delen av Tegelbruksbacken. Sen blev det tre intervaller vanlig löpning med stavar i den brantare delen av Tegelbruksbacken. Känslan var väl inget att hurra för, något långsammare än sist. Dessutom gick intervallerna olika fort, orkade helt enkelt inte att hålla ihop det hela. Fick räcka med sex intervaller, sen var vaderna trötta. Få nog skippa förmiddagspasset imorgon, man är ju inte 24 längre.

Data från passet:

  1. 3:22 min – 0,59 km – 164 snittpuls – 175 maxpuls – 56 höjdmeter
  2. 3:31 min – 0,61 km – 169 snittpuls – 178 maxpuls – 55 höjdmeter
  3. 3:26 min – 0,60 km – 172 snittpuls – 181 maxpuls – 57 höjdmeter
  4. 2:26 min – 0,50 km – 170 snittpuls – 184 maxpuls – 53 höjdmeter
  5. 2:32 min – 0,48 km – 168 snittpuls – 183 maxpuls – 52 höjdmeter
  6. 2:22 min – 0,49 km – 170 snittpuls – 184 maxpuls – 52 höjdmeter
Snacka om att känna sig välkommen idag

Snacka om att känna sig välkommen idag

2 tankar kring ”25, Litografen och skidgångsintervaller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *